Upper House Spa & Relax - Hotel Gothia Towers, Göteborg

I 2013 åbnede det allerede kritiker roste Upper House i toppen af central tower i Gothia Towers. Det er et "5+ hotel", et hotel med eksklusive værelser, suiter, spa og en restaurant i højeste internationale og gastronomiske luksus klasse. 

Spa & Relax har tre bassiner, et hamam, sauna og behandlingsrum, hvis koncept har været under udvikling i samarbejde med Processing og som er inspireret af nogle af verdens mest eksklusive spaanlæg. 

Processing har gennem tidligere gode samarbejde igen fungeret som underleverandør til PEAB. På Upper House Spa & Relax har vi designet, leveret og installeret al vandbehandling til bassiner og gennem vor agentur KLAFS installeret en eksklusiv sauna af højeste internationale klasse. 

Projektet med at installere udstyr højt oppe i bygningen og i snævre rum har været en kompleks rejse og stillet store krav til et godt samarbejde mellem kunde og alle involverede entreprenører. Med de rigtige teknologiske valg, planlægning 3D CAD, professionalisme og viden blev tidsplanen holdt og Hotel & Spa kunne åbne som planlagt.

For at kunne levere en garanteret høj vandkvalitet i bassinerne på Upper House, blev der installeret et ultrafiltreringsanlæg (UF).
Ultrafiltreringsteknikken er fordelagtig både ud af høj vandkvalitet, men såvel også økonomisk, da man i tilfælde som dette byggeri installerer i en eksisterende bygning, hvor strøerne oftest ikke er dimensionerede til de belastninger traditionelle sandfiltre kræver.