Stötvig Hotel, Larkollen Norge

Støtvig Hotel udenfor Larkollen bød sine første gæster velkommen allerede i år 1900 og var i mere end hundrede år et af Oslofjordens mest fremståede og berømte havhotel. Under 2011 blev det gamle hotel nedrevet og den nuværende ejer Fische AS har bygget et nyt og topmoderne hotel i New-England-stil på præcis samme sted. Helhed og personlig service skaber sammen med gennemgående høj kvalitet i materialevalg og udstyr et unikt hotel. Anlægget er skabt til uforglemmelige oplevelser. 

Det spændende Spaområde er på hele 1000kvm og indeholder afkobling og rekreation for alle. Her kan man bade i flere bassiner med forskellige temperaturer både indendørs og udendørs. 

Foruden bassiner findes spand-brusere, massagebruser, dampbad, tørsauna, Sanarium, saltsauna, Kneipp-pool, is-kilder og terapi bassin. 

Processing har projekteret og leveret KLAFS sauna, oplevelsesbrusere og alt øvrigt udstyr til spa. Derudover også nyeste vandrensningsteknikker som forsyner samtlige bassiner og giver en garanteret frisk og behagelig sauna-og badeoplevelse.