Sankt Jörgen Park Resort, Göteborg

Det var ikke tilfældigt, at det blev Processing som blev valgt til leverandør, da Hans og Kia Andersson bestemte sig for at bygge Park Spa - Sank Jörgen Park & Resorts Spaafdeling på Hisingen lige udenfor Göteborg. 
Med fokus på at levere den bedste oplevelse for kunden, når det gælder resort, spa, wellness og ikke mindst når det kommer til bedste og mest energieffektive vandbehandling og hygiejne, var valget soleklart. Processing har de sidste fyrre år været førende indenfor vandbehandling og etablerede sig tidligt som en stærk leverandør af saunda og spa, og bandt førende bureauer til sig, som eksempelvis det tyske verndensførende KLAFS Saunabau. Nu med flere års succes og erfaring er vi stolte, som Sankt Jörgen, at anlægget virkelig holder sit, som et af Sveriges bedste spa i særklasse, hvilket også fortsat styrkes af alle priserne og nomineringerne siden starten af 2008.

Under 2013 gennemførtes og afsluttedes 2. etape, da Processing blandt andet leverede eksklusive rustfrie pools og fodbad. Samlet er det nu et "himmerrige" af skønne oplevelser og bedste spaverdens, der i øjeblikket tilbydes. Nyd en Sparitual, en unik badeceremoni som giver den maksimale oplevelse. Sankt Jörgen Park Resort er beliggende i naturskønne omgivelser i Göteborg og er et besøg værd.

Processing agerede som totalentreprenør for vandbehandling og attraktioner.
Her kan gæsterne koble af i forskellige typer af saunaer og i varme og kolde bassiner.
Sankt Jörgen Park & Resort stod færdigt i Vinteren 2007/2008.

Uddrag af leveranceomfatning Sankt Jörgen Park & Resort:

Vandbehandling:

Bassin

xxxxx
Sauna og Wellness: KLAFS