Lundegård Camping, Öland Sverige

Lundegård Camping, nord for Borgholm på Ölands vestkyst er en familiecampingplads, som har levet videre gennem generationer. 
Når der sker investeringer nu, laves de ud fra et langsigtet perspektiv og for de fremtidige genarationer. Derfor valgte Lundegård camping, Processing som partner til planlægning, konstruktion og levering af stålbassiner og vandbehandlingsudstyr. Efter et flertal referencebesøg i Europa faldt valget på stålbassiner fra vor partner og agentur, Berndoff Bäderbau, med hensyn til kvalitet, holdbahed, tekniske løsninger og ikke mindst for fremtidig minimal vedligeholdelse og renoveringer. 

Beachbassinet i stål er 30 m x 12,5 m og indeholder en del forskellige attraktioner og integrede tekniske løsninger som:
- Overløbsrender og indløbsfitting, dimensionerede og udformerede for mest effektive vand hydraulik og dermed bedste vandbehandling
- Strand med vanddybde fra 10 cm til 1,4 m
- Champagne springvand, som giver dejlige luftbobler
- Swing-Bay - en rund del af bassinet, hvor du kan skabe bølger eller sætte vand i rotation
- Integrerede ligge/relaxbænke med luftbobler
- Vandfald, Kobra

For de mindre børn er der også installeret to mindre stålbassiner. Disse har en maximal dybde på 30 cm og er udstyre med vandattraktioner som for eksempel et igelkottsspringvand, vandparaply og mini rutshebane.

I forbindelse med poolområdet blev der også bygget et ny teknikhus, som indeholder Collecta tryksandfilter og al øvrig teknisk udstyr som krævet for at opretholde perfekt vandkvalitet, selv når bassinet anvendes maximalt. Det er også vigtigt at spare energi og vand, måle-, kontrol- og doseringsudstyr Depolox regulerer flowet og korrigerer efter mængden af badende i øjeblikket og den faktiske vandkvalitet.