Himlabadet, Sundsvall Sverige

Processing har planlagt badeanlægget og leveret vandbehandling og attraktioner, samt idriftsættelse af anlægget. 

Himlabadet i Sundsvall, et vandland, der var planlagt, udstyret og bygget med den nyeste teknologi i vandbehandling til svømmebade. Svømmebadet tilbyder en oplevelse for alle, fra de mindste til de mere eventyrlystende, som kan vælge at bølgesurfe i Surfstream eller i vilde vandrutschebaner. 
Anlægget har også et fantastisk spa & wellnessmiljø. Bassinerne i Himlabdet holder temperaturer mellem 30 til 36 grader. 

Processing projekterede system og badevandsrening samt vandgennemstrømning, vi produktleverede al vandbehandling til samtlige bassiner og systemer, vi leverede ydermere et udløbsfitting til og fra bassiner samt spabad, vandkanoner, strømkanalsdysser, massage stationer, gejsere og champagnezone mm. 

Den tekniske installation er meget moderne og genbruder blandt andet næsten al skyllevandet som anvendes ved returskylning af tryksandfilter. Dette sker gennem det installerede Dinud-Recycle, ultrafiltreringsudstyr som genbruger ca. 80% af opvarmet vand til bassinerne. Svømmebadet fremstiller klor gennem saltelektrolyse, valget af vandkølet puper genbruger ikke bare vamen, men skaber også et roligere, køligere og dermed behageligere arbejdsmiljø. 

Himlabadet åbnede i 2010 og ligger i Sundsvall.

Uddrag af leveranceomfatningen:
Vandbehandling:
Trycksandfilter med luftspolning
Luftblæsere
NXT Klorproducenter
UV-lys
AKP (aktiv kulpulverdosering)
Vandkølende cirkulationspumper fra Herborner
ProHeat spädvatten/värmeåtervining
Dinuf Skyllevandsindvinding
Depolox måle/kontrol til kemikalier/badbelastning
Webbbaseret styresystem og kontrolboks

Attraktioner:
Spabad, Vandkanoner, Champagnezone