Hallands Sygehus, Halmstad Sverige

Processing Adaptable Systems - Korrekt dimensionering trods begrænset teknikplads ved pladsbyggede filtre og tanke.

På Hallands sygehus i Halmstad har Processing fjernet det gamle og utætte vandrensningssystem og installeret en ny, moderne og energieffekttiv teknik, som forsyner habiliteringsbassinet. Den eksisterende teknikplads havde klare begrænsninger som for eksempel lavt loft, derfor faldte valgtet naturligvis på tilpasning og korrekt placering til at bygge en stor del af vandrensningsudstyret. 

Ved at skræddersy og pladsbygge det rumtilpassede sugsandfilter og udtømnings-, skylle- og slamtanke skabes de bedste forudsætninger for alligevel at kunne installere den nødvendige filterkapacitet og størelse på tankene. 

Ved at beherske og forstå alle fungerende teknikker på markedet, kan Processing tilbyde den bedste løsning ud fra kundens forudsætninger. 
Havde man i stedet for ovenstående sag, istedet installeret små og fremfor alt små tryksandfiltre havde filterkapaciteten været signifikant reduceret, med en betydelig forværring af rensningsprocessen som resultat. 

For sikkerheds- og arbejdsmiljøhenseende har man valgt via ProSec NXT membranklorproducenter, at producere sit eget klor på Halmstad sygehus. Dette, sammen med at man valgte at anvende kuldioxid til pH-justering i bassinerne, har i princippet minimeret alle sikkerhedsricisi forbundet med kemikaliehåndtering. Processings proprietære styresystem til bassiner, iCON læser alle hygiejneparametre i realtid, inklusiv turbiditet, konduktivitet og redox-værdier. Vi har også leveret et kulfilter for at minimere klorbiprodukter, også dette - som sugsandfiltret - returskylles helt automatisk.