Aquarama, Kristiansand Norge

I marts 2013 åbnede Aquarama i Kristiansand. 

Norges mest moderne aktivitetscenter.

Aquarama er et komplet anlæg med et fantastiskt eventyrsbad, en 50 x 25 meter sportspool, 10 meters hoppetårn, rutschebane, virvelkanal, bølgebassin, indendørs surfing, spa, fitness og sportshal. Arkitekt kontoret Asplan & Viak har designet og Processing har projekteret, designet og levereret energismart vandrensning, rutschebaner, stålbassiner, sauna og spa.

Uddrag af leveranceomfatning Aquarama
Stor energi fortjeneste via DINUF Recycle:
I et anlæg af Aquaramas størrelse står sandfiltrene på lange rækker i maskinrummet og man forstår at der går meget energi og vand for at holde systemet i gang. Men i Aquarama har man indset dette tidligt i projektet og derfor installeret udstyr som tager hånd om vandet, som man anvender til at skylle filtrene rene med og udvinder dermed 3,5 m3 opvarmet og kemimættet skyllevand per døgn tilbage til bassinerne. Når man vælger at gøre sådanne lige fra starten, så spares der mange penge og som i stedet for at blive skyllet ned i afløbet kan geninvesteres i stedet.

Også til Spaanlægget i Aquarama leverede Processing eksklusivt udstyr. Blandt andet saunaer fra verdensførende KLAFS, samt stålbassiner fra Berndoff og Riviera Spabade, selvfølgelig også al vandrensning til disse bassiner