Processing - Water Treatment Solutions

Gennem dedikeret personale og stærke brands og agenturer ( for exampel , Siemens , våd) kan vi nu ofrer en omkostningseffektiv og custumer -specifikke anvendelsesområder og kvalitetsprodukter - altid med " Life Cycle Cost" tænkning i fokus.

Nordisk operatør

I 2008 Styrket vi vores position på det nordiske marked , og vi er nu repræsenteret i Sverige , Norge, Danmark og Finland. Gennem denne ekspansion , og dermed højere volumen , det bedste vi havde mulighed for at koordinere indkøb, logistik , systemudvikling , design og nogle projektledelse.

Kvalitet

Vores fokus og mål tiltrædelse gennem årene har været at bygge et anlæg , der giver en lav pris overarbejde . Det betyder, at vi aldrig på kompromis med kvaliteten til fordel for kortsigtede gevinster . Vores valg af produkter og systemer, kendetegnet ved, at vi kender gennem experiencethat billigt er ikke altid den mest økonomiske løsning , enten kort eller lang sigt.

Stabilitet og kontinuitet

Behandling lever efter mottoet "Bedst på test -teknologi. " Det betyder, at vi undgår at lade vores kunder tage testen platforme. Gennem vores mange års industri tilstedeværelse og interaktion med førende bureauer kan vores kunder altid spørge surethat den mest optimale kombination af ydeevne, pålidelighed og brugervenlighed er opnået.

Lad os vide, og vi vil booke et møde , hvor vi ubetinget kan fortælle mere om, hvem vi er og hvordan vi eventuelt kunne helpsimprove din vandbehandling proces ved omkostningseffektivitet og miljøvenlighed Større !