Nordens aktør til offentlige svømmebade og spa-faciliteter.

Processing er en ledende nordisk aktør med 50 års erfaring indenfor vandbehandling. Virksomheden er repræsenteret i Sverige,
Norge, Danmark og Finland.

I januar 2019 blev Processing en del af EnviroChemie, og vi styrker og udvikler dermed yderligere vores status som Nordens ledende leverandør indenfor vandbehandling til offentlige svømmehaller, industri og spildevandsrensning.

Processing kommer tilmed til at fungere som en lokal nordisk platform for andre virksomheder i SKion Water Group, som eksempelvis Ovivo, Eliquo Water Group og Paques med flere. I EnviroChemie-strukturen er vi nu ca. 800 ansatte.

Bath and Spa Solutions - Vi leverer alt det udstyr som kræves for at opnå den perfekte vandoplevelse.
Vi besidder en unik kompetence der spænder fra vandbehandling i olympiske bassiner, til vandattraktioner i eventyrsbade og udformning af konceptbaserede spa-anlæg. Spa, Sauna, Wellness, hydromassage og vandrutchebaner, -alt komplet med vandbehandling. Processing er en nordisk aktør med mere end 40 års erfaring og vi repræsenteres i dag af selvstændige virksomheder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Vi er indehavere af agenturerne for en stor del af branchens verdensledende leverandører og er officiel partner til blandt andet eksklusive varemærker KLAFS Saunabau - saunaer og Berndorf Bäderbau - stålbassiner.

Position i Norden
Dagligt arbejder vi med små og store opgaver, som har til formål at gøre bassiner i alle størrelser klar til 2017. -en fantastisk udfordring der puster nye vinde i hverdagen og giver travlhed i alle hjørner af branchen, Vi kommer gerne forbi og hjælper med at klarlægge, hvad der skal til, for at jeres anlæg bliver klar til at opfylde den nye bekendtgørelse. Det er en proces der påvirker hverdagen meget og derfor er nøgleordet nært samspil mellem drift, personale og ejer/leder. Processing står klar med de ressourcer og medarbejdere der kræves, for at vi kan nå i mål sammen.

Kvalitet
Vores målsætning igennem årene har været at bygge anlæg med lave driftsomkostninger set over tid, -så miljøvenlige som muligt. Dette indebærer at vi aldrig giver afkald på kvalitet med det formål at opnå kortsigtet vinding. Vores valg af produkter og systemløsninger præges af, at vi ved at billigt solgt ikke er den mest økonomiske løsning, hverken på kort eller lang sigt. Besøg gerne nogle af vore projektreferencer som har været i drift i nogle år, vi kan tåle at blive nærstuderet.   

Stabilitet og langsigtethed
Processing lever efter devisen om at være bedst på beprøvet teknik. Det kalder vi  Processing Adaptable Systems, -præcis som ordenes betydning. Det indebærer at vi tilpasser tekniske løsninger og produkter efter kundens forudsætninger og fremfor alt, at vi undgår at lade vore kunder agere testplatforme for nye ubeprøvede tekniske løsninger. Gennem vores lange nærvær i branchen og samarbejde med førende producenter, kan kunderne altid være sikre på at opnå den optimale kombination mellem præstation, driftsomkostninger, driftssikkerhed og brugervenlighed.  

Giv gerne lyd fra jer, så booker vi et møde hvor vi uforpligtende kan berette mere om, hvem vi er og hvordan vi eventuelt skulle kunne bidrage til at forbedre jeres vandbehandlingsproces ved omkostnings effektivisering og større miljøvenlighed.

Helhed og Sammenhæng
Vores set-up som total leverandør indebærer, at vi sammen med kunden allerede i projekteringsfasen kan hjælpe med at finde frem til den bedste løsning. Vores kompetence spænder fra vandbehandling til svømmebade, badelande og udformning af konceptbaserede spa-anlæg. Denne bredde beriger projekterings teamet og slutkunden med et helhedssyn, som kun få øvrige entrepenører i branchen besidder.  

Det er trygt for dig at vide, at alt personale hos Processing er meget fortrolige med vores brede produktudbud.
De forstår sammenhænge, styrker og svagheder. Savnes viden har vi kolleger og producenter der hjælper os med at finde svar. Salgsorganisation, projektledere med konstruktører, service og også vore administrative enheder, gennemgår løbende intern uddannelse og er meget fortrolige med, hvordan delsystemer påvirker den store sammenhæng.
De kan hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt og leverance udfra givne forudsætninger.