Press release - EnviroChemie har erhvervet Processing

Den tyske leverandør af industriel vandteknologi EnviroChemie har erhvervet Processing, Nordens førende leverandør af svømmebade- og vandbehandlings løsninger.

Board Processing: Per Martin, CEO, Dr. Jörg Krause, Chairman, Stefan Letschert

24. januar 2019: Den tyske leverandør af industriel vandteknologi EnviroChemie har erhvervet Processing AB, Nordens førende leverandør af vandbehandling til offentlige svømmebade, samt vandbehandlingsløsninger til industrielle kunder.

EnviroChemie, som indgår i SKion’s vand-portefølje, leverer avancerede vand- og spildevandsrensnings anlæg, samt tjenester til kunder i den industrielle og kommercielle sektor. De har skabt sit gode rygte ved at udvikle og implementere pålidelig og innovativ teknik til vandværks- og spildevands sektoren, med leverancer af standardiserede, modulopbyggede, kundespecifikke og pladsopbyggede vandbehandlingsanlæg til kunder indenfor en bred vifte af industriel og kommerciel virksomhed.

Processing AB, beliggende i Kungsbacka, er den førende leverandør af vandbehandlingsteknik til offentlige svømmehaller i Norden. I tillæg arbejder Processing med industrikunder, som er det forretningssegment virksomheden vil udvide, i samarbejdet med EnviroChemie.

Dr. Jörg Krause, VD, EnviroChemie GmbH, siger: “Erhvervelsen af Processing er en spændende udvikling for begge virksomheder. EnviroChemie fortsætter sin fremgangsrige vækst som en toneangivende leverandør til industrielle vandbehandlingsløsninger. Sammen med Processing får vi tilgang til en ny geografisk region. Takket være Processings markedsledende position indenfor Svømmebade, får vi mulighed for sammen at videreudvikle den industrielle sektor for vand- og spildevands, samtidig med, at Processing yderligere styrker sin position i regi offentlige svømmebade. Vi ser frem til et samarbejde med hele Processing Teamet, -som nu bliver en del af EnviroChemie”

Per Martin, VD og koncernchef Processing AB, siger: ”Vi ville have en stærk partner som kan støtte os i at videre udvikle vores industrielle vandbehandlingsvirksomhed i Norden. Ved at være en del af EnviroChemies struktur kan denne proces gennemføres meget hurtigere, samtidig med at vi fastholder vores stærke markedsposition til offentlige svømmehaller. EnviroChemie tilbyder en uovertruffen kompetence indenfor industriel proces vandbehandling og løsninger til rensning af spildevand, samt leverance af vandbehandlingskemikalier, som for eksempel antiskalanter og ionbytte-regenering services”

Dr. Reinhard Hübner, Investment Manager SKion GmbH, siger: “Vi byder erhvervelsen af Processing tydeligt velkommen i EnviroChemie. Processing er en velkendt og etableret aktør i Norden. Kombinationen Processing og EnviroChemie styrker signifikant vores position på det europæiske marked for vandbehandling.”

Om EnviroChemie

EnviroChemie GmbH har skabt sit gode rygte takket være energi- og ressource effektiv teknik til vandbehandling, spildevandsrensning og genvinding, og ved at specialisere sig på at udvikle og bygge både kundetilpassede og standardiserede modulløsninger for industrielle og kommercielle kunder. EnviroChemie tilbyder et bredt sortiment af ”Made in Germany” mærkevarer baseret på biologiske, membranfiltrering og kemisk-fysikaliske processer. EnviroChemie tilbyder også tjenester som anlægsdrift og forbrugsvarer.

Grundlagt:      1976
Ansatte:          600 (2018)
Hovedkontor:  Rossdorf nær Frankfurt am Main, Tyskland
Internationalt etablerede i: Østrig, Benelux, Bulgarien, Storbritannien, Marokko, Polen, Rusland, Schweiz med flere.
www.envirochemie.com

Om Processing

Med mere end 40 års erfaring er Processing den toneangivende leverandør af den perfekte vandoplevelse i svømmebade i Norden. Vi tilbyder omfattende vandbehandlingstekniske løsninger til offentlige svømmebade og Spa, og leverer også produkter og løsninger til kunder indenfor industriel vandbehandling. Processing har hovedkontor i Sverige og datterselskaber i Danmark, Norge og Finland.

Grundlagt:      1971
Ansatte:          >100 (2018)
Hovedkontor:  Kungsbacka nær Gøteborg, Sverige
Internationalt etablerede i:  Norge, Danmark og Finland
www.processingwater.com
www.processing.se

Om SKion:

EnviroChemie ejes af SKion GmbH, et investeringsselskab baseret i Bad Homburg, Tyskland, Som ejes af den tyske entrepenør Susanne Klatten. SKions portefølje omfatter firmaer som Altana, SGL Carbon, Nordex, Avista Oil og Gemalto. I sektoren vand findes, udover EnviroChemie, også ELIQUO WATER GROUP, som varetager SKions europæiske virksomhed indenfor kommunal vandbehandling, samt Ovivo som er en global leverandør af løsninger til proces- og spildevandsrensning i energi- og elektronik sektoren. Ovivo er også leverandør til markedet for kommunalt vand i Nordamerika.
www.skion.de

For yderligere information:

Mediekontakter:

I Tyskland for billeder, interviewforespørgsler og yderligere information, venligst kontakt

Jutta Quaiser, EnviroChemie GmbH Public Relations Manager
jutta.quaiser@envirochemie.com eller +49 6154 699872

I Norden - for billeder, interviewforespørgsler og yderligere information, venligst kontakt

Anders Widing, Processing AB, Marketing Manager
anders.widing@processing.se eller +46 0703 190 405